Foreningen | Nyhedsblog
 
Foreningen

Program for 2019-2020


Det nye program for den kommende sæson er klar og kan ses på programsiden.

Der har denne gang været flere penge at gøre med og derfor har vi haft den store glæde at kunne arrangere flere spændende foredrag. Fra bestyrelsen håber vi, at programmet falder i medlemmernes smag.

Generalforsamling 2019

Foreningen holdt generalforsamling den 19. februar i Fritidscentret, og det blev et meget fredeligt møde. Læs mere...

Ekstraordinær generalforsamling

Foreningen holdt 9. oktober ekstraordinær generalforsamling med et punkt på programmet: flytning af vedtægternes bestemmelse vedrørende fristen for betaling af kontingentet. Læs mere...

Danske Slægtsforskere

Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers har indgået en partnerskabsaftale med Danske Slægtsforskere og kan nu opnå forskellig støtte og deltage i samarbejde med andre foreninger. Læs mere...

Nyt sæsonprogram

Programmet for 2018-19 er nu færdigt og kan ses på programsiden. Vi har fra bestyrelsens side bestræbt os på at sammensætte et godt og varieret program og håber, at også medlemmerne finder det spændende.

Ny persondataforordning

Som bekendt træder en ny forordning vedr. persondata i kraft den 25. maj 2018. Den har et par nye regler for foreninger. Læs mere...

Generalforsamling 2018

Tirsdag den 6. februar blev årets generalforsamling afholdt, roligt og problemfrit. Læs mere...

Nyt program

Så er programmet for næste sæson klar. Det kan ses på programsiden. Vi håber, at vi har med en blanding af foredrag og udflugter har ramt noget, som falder i medlemmernes smag.

Generalforsamling 2017

Tirsdag den 7. februar holdt foreningen generalforsamling. Det foregik meget fordrageligt, og bestyrelsen fik et par nye medlemmer. Læs mere...

Revideret bogliste

I et lokale på Fritidscentret står vores bogsamling, der indeholder mange gode værker, men længe har trængt til et brush-up. Det har den nu fået. Læs mere...

Programmet for 2016-17 er klar

Så er puslespillet faldet på plads, og det nye program er klar. Det kan ses på programsiden. I år har vi et par spændende arrangementer “ude af huset”, på Hvidsten Kro og Sostrup Slot.
Vi håber, at programmet bliver vel modtaget.

Ny formand

Så lykkedes det at finde en ny formand. På den ekstraordinære generalforsamling tirsdag 1. marts blev Preben Dammeyer enstemmigt valgt. Bestyrelsen ser frem til et godt samarbejde.

Generalforsamling 2016

Foreningen holdt generalforsamling den 2. februar. Læs mere...

Program 2015-16

Det nye program for sæsonen 2015-16 er nu færdigt og kan ses på programsiden. Vi har igen forsøgt at sammesatte en varieret buket af gode foredrag og nogle foreningsaftener. Håber de falder i smag!

Generalforsamling 2015

Den 17. februar blev der holdt generalforsamling i foreningen. Vi fik en ny kasserer og en ny suppleant. Læs mere...

Programændring

Anna Louise Siggaard, som skulle have holdt foredrag den 3. marts om “Oversete kilder”, har desværre måtte melde afbud. I hendes sted har cand.mag. Stine Lucia Rasmussen lovet at komme. Hun vil fortælle om “Herregården som ægteskabsmarked - herregårdens ansatte 1880-1970”. Vi beklager at vi må ændre i programmet, men er sikre på at vi har fundet en substitut, som vil byde på en spændende aften. Se nærmere på programsiden.

Ændring i programmet

Desværre har vi været nødt til at bytte om to af arrangementerne her i efteråret. Foredraget ved Ulrich Alster Klug om embedslæger m.v. er på grund af afbud den 30. september flyttet til den 2. december. Det, som skulle have været julemødet om arvegods og slægtsforskning, tager vi i stedet den 30. september. Som et plaster på såret giver foreningen kaffen og kagen. Vi beklager meget ulejligheden.

Nyt program

Så er det nye program for sæsonen 2014-15 klar. Denne gang kan I glæde jer til flere FU-foredrag end vi normalt byder på. Se programmet på programsiden.

Hjemmesiden nede

Vores hjemmeside har været utilgængelig i 12 dage. Det skyldes, at vores hidtidige webhotel pludseligt og uden varsel lukkede. Vi har derfor måttet finde et nyt opholdssted, hvilket gerne skulle være klaret nu. Vi beklager meget!

Generalforsamling 2014

Den 4. februar blev der holdt generalforsamling i foreningen. Den forløb i største fordragelighed. Læs mere...

Nyt sæsonprogram

Programmet for sæsonen 2013-14 er nu færdigt og kan ses på programsiden. Bestyrelsen håber, at de valgte emner falder i medlemmernes smag.

Generalforsamling 2013

Den 5. februar blev årets generalforsamling afholdt. Formanden gennemgik i sin beretning årets møder og opfordrede medlemmerne til at komme med ønsker om foredrag. Beretning og regnskab blev godkendt uden kommentarer eller spørgsmål.
Bestyrelsen fik to nye medlemmer, Kirsten Christensen og Britta Juul, mens Anna Hadsund og Henning Torp fortsatte som suppleanter.

Generalforsamling 2012

Tirsdag den 7. februar holdt foreningen generalforsamling. Og fik samtidig en ny formand. Læs mere...