Ældre nyheder | Nyhedsblog
 

Ældre nyheder

Den 8. juni
Så er den sidste brik faldet på plads, og det fuldstændige program for sæsonen 2011-12 er nu klar. Se det på programsiden.

Den 3. maj

At give hjemmesiden er kraftig opfriskning har længe været et ønske, i hvert fald hos webmaster. Der har været brug for både et opdateret layout og nemmere adgang til at vedligeholde siden og lægge mere indhold på den. Den mulighed er nu til stede med anskaffelsen af et nyt program.
Siden har fået nyt design, linksiden er udvidet og har fået et sideskud i form af en oversigt over foreningsmedlemmers egne sider. Du kan nu finde
årsskriftet fra 2008 og gå på opdagelse i foreningens lille bogsamling og læse lidt om Slægts- og Egnshistorisk Forening Randers’ historie. Endelig er der er kommet en hel ny sektion om slægtsforskning generelt, med råd til hvordan man kommer godt i gang.
Selvfølgelig kan du også se
programmet for den kommende sæson.

Den 15. februar 2011

Generalforsamlingen blev afholdt, med 21 medlemmer som deltagere. Beretning og regnskab blev godkendt uden kommentarer.
På valg var kasserer Poul Høj, som modtog genvalg, og Inger Marie Linnemann, som efter mange års indsats ikke ønskede at genopstille. Jan Hyllested blev nyvalgt. Som ny suppleant blev Henning Torp Jensen valgt, mens Karl Erik Nielsen blev genvalgt.

Den 13. juni 2010

Programmet for næste sæson er klar og er lagt ud på Programsiden.
På grund af manglende tilslutning de forrige år, er der ikke planlagt nogen udflugt. Bestyrelsen hører dog gerne fra dig, hvis du savner en fælles tur til et spændende sted.